Sereen Uitvaart

Sereen Uitvaartverzorging


Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten verzorgen van kinderen en volwassenen.

Het hoofd staat voor onze professionaliteit en onze ruime ervaring. Wij weten wat er mogelijk is en houden een goed overzicht. Het hart staat voor ons inlevingsvermogen en onze zorgzaamheid. Hoofd en hart zijn voelbaar in alle keuzes die door ons aan u worden voorgelegd.

We nemen de tijd, bieden een luisterend oor, denken met u mee, dragen suggesties aan en houden overzicht, zodat u bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken.

Goed kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid biedt veel troost en helpt u die eerste moeilijke periode door te komen.

De vrouwen van Sereen verzorgen met grote betrokkenheid en kennis van zaken uitvaarten in de gemeenten Edam-Volendam, WaterlandPurmerend en omstreken.

Meer weten? Kijk eens rond op onze website en neem gerust contact op.

Gastenboek?

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding van Sereen Uitvaartverzorging met anderen delen of wilt u de ervaringen van anderen lezen?
Kijk in ons gastenboek »

Wat moet en mag bij een uitvaart?

Als u bewuste keuzes wilt maken dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart.
Lees meer »


Blog

Uitvaartverzorging is een betekenisvol beroep. In een blog vertellen de vrouwen van Sereen over de mooie, ontroerende, bijzondere en soms zelfs grappige kanten van hun vak. Benieuwd?
Lees meer »